Дейности

 

  • Управление на активи

“СИТИ МАРК” ООД има за основен приоритет  управлението и развитието на  фирмената собственост, като една от целите й в бъдеще е закупуване на нови активи, тяхното реконструиране, развитие и експлоатация.

  • Проектно финансиране и инвестиции в недвижими имоти

Фирмата се ангажира главно с финансиране на собствени проекти и инвестиране в обекти, които биха допринесли както за  развитието на фирмената дейност, така и за облагородяване на социалната среда и биха били обществено полезни.

  • Проектантско – консултантска дейност

Първоначално фирмата обособява това звено главно за обслужване на собствени нужди, но постепенно развива тази дейност, доказва високо качество на предлаганите услуги и получава поръчки от различни инвеститори.

Други дейности

Сити Марк ООД високо цени творчеството, изкуството и културата.

В тази връзка дружеството  реализира издаването на диск със Златни хитове към GOLD COLLECTION  на издателство STEFKOS MUSIC по текстове на ПЕЙО ПАНТЕЛЕЕВ със заглавие „ЗДРАВЕЙ, КАК СИ  ПРИЯТЕЛЮ?”.

Дискът не се разпространява масово, а се предлага на значими институции,  характерни с високите си критерии и оценки, както и на всеки желаещ да има в колекцията си незабравими хитове, изпълнявани от известни наши певци като Ваня Костова,Тони Димитрова, Пламен Ставрев, Фамилия Тоника, Ева и Гого и много други, които са запявани от няколко поколения българи. Стефан Димитров, Митко Щерев, Стефан Диомов, Хайгашод Агасян, Красимир Гюлмезов, Валери Костов, Руслан Карагьозов и други наши композитори неизменно присъстват със своя талант в тях.

Фирмата организира концерти и представяния на албуми, с участието на известни български композитори и певци.

Участия в благотворителни инициативи:

  • ДДУИ „СВЕТА МАРИНА”,  с. Медвен , общ. Котел , обл. Сливен
  • Нови хан – дядо Иван
  • Църногорски монастир “Св.св.Безсребърници и Чудотворци Козма и Дамян ” в с. Гигинци