Студия в жилищна сграда за продажба в кв. Сарафово , ул. Брацигово № 13

6

Имаме удоволствието да Ви представим за продажба недвижими имоти , собственост на фирма Сити Марк ООД , находящи се на адрес: гр. Бургас, кв. Сарафово , ул. Брацигово № 13.

Комплекс “Анна” се намира в идеалния център на кв. Сарафово, гр. Бургас. Разположен е на ъгъла на ул. “Ангел Димитров” и ул. “Брацигово”, на по–малко от километър от Летище Бургас.

В непосредствена близост до автобусна спирка на градски транспорт, само на 150 м. от плажната ивица, комплексът представлява два корпуса, в които се намират общо 18 апартамента и  64 студия, разположени на 5 етажа.

Сградата е новопостроена, топлоизолирана, с луксозни общи части, окачена фасада и стъклени парапети. Комплексът разполага с Разрешение за ползване.

Партерният етаж се състои от помещения предвидени за ресторант, коктейл бар, аптека, банков клон,  магазин за  хранителени стоки,  магазини  за сувенири и плажни принадлежности. Комплексът разполага и с лятна градина във вътрешния двор.

Предлагаме Ви следните имоти за продажба :

Студио № 50, находящо се на четвърти етаж в КОРПУС А на комплекса, е със застроена площ 38.22 кв.м. и идеални части 4.67 кв.м. от общите части на сградата, равняващи се на 42.89 кв.м. Студиото се състои от входно антре, баня, кухненски бокс, място за хранене, спален кът, дневен кът, тераса. Изложение – северозапад. Крайна продажна цена 32000 евро .

Студио № 52, находящо се на четвърти етаж в КОРПУС А на комплекса, е със застроена площ 39.78 кв.м. и идеални части 4.86 кв.м. от общите части на сградата, равняващи се на 44.64 кв.м.Студиото се състои от входно антре, баня, кухненски бокс, място за хранене, спален кът, дневен кът, тераса. Изложение – северозапад. Крайна продажна цена 33000 евро . 

Студио № 53, находящо се на четвърти етаж в КОРПУС А на комплекса, е със застроена площ 39.21 кв.м. и идеални части 4.79 кв.м. от общите части на сградата, равняващи се на 44.00 кв.м. Студиото се състои от входно антре, баня, кухненски бокс, място за хранене, спален кът, дневен кът, тераса. Изложение – северозапад. Крайна продажна цена 33000 евро .

Цената се формира в зависимост от начина на издаване на студиото. Предлагаме три възможности:

  • На тапа – шпакловка и замазка –  от 32000 евро до 33000  евро /зависи от избора на студио /;
  • До ключ – с подови настилки и оборудвана баня + 3000 евро от първоначалната цена;
  • Обзаведен – дизайнерско изпълнение по избор на клиента +5000 евро –/ цената се формира в зависимост от индивидуалния проект./

Студио № 2, находящо се на втори етаж в КОРПУС Б на комплекса , е със застроена прощ  41,07 кв.м и  8,12 кв.м от общите части на сградата и от отстъпеното право на строеж, равняващи се на 49,19 кв.м. Студиото се състои от входно антре , баня, кухненски бокс, място за хранене, отделна стая , дневен кът, тераса. Изложение – югоизток.

Цената се формира в зависимост от начина на издаване на студиото. Предлагаме три възможности:

  • На тапа – шпакловка и замазка – крайна продажна цена 38860 евро ;
  • До ключ – с подови настилки и оборудвана баня + 3000 евро от първоначалната цена;
  • Обзаведен – дизайнерско изпълнение по избор на клиента + 5000 евро- / цената се формира в зависимост от индивидуалния проект.

Посочените цени са крайни за нас с включен ДДС , за което фирма „Сити Марк „ ООД издава фактури

Студията са на разположение за огледи , както и за снимки /при желание на клиентите /. 

+359 878 68 88 16 /Диляна Кирова – ЗА ОГЛЕДИ /