ПРОМОЦИОНАЛНА ОФЕРТА ЗА ПРОДАЖБА НА АПАРТАМЕНТ № 7

Ap7-1

Бихме желали да предложим на Вашето внимание апартамент за продажба , собственост на фирмата,  находящи се в новопостроена жилищна сграда, на ул. “Костур” № 18, гр. София. Сградата е разположена в един от най-хубавите райони на града – старата част на кв. “Овча купел” –  тих квартал, в зона на топли минерални води, с много зеленина и красива панорама към Витоша планина. Районът е с отлична инфраструктура и само на около петнадесет минути от центъра на града. В близост са разположени спирки на градския транспорт, автогара “Овча купел”, Стадион Славия, както и рекреационен Парк Овча Купел.

Сградата, в която се намират апартаментите, отговаря на всички действащи норми за строителство и разполага с Удостоверение за ползване от април 2008 г. Тя е с един вход, пететажна с партерен етаж /офиси/,  луксозни общи части, локално отопление на газ, два хидравлични асансьора. Има и портиер.

Предлаганият от нас апартамент е завършен “до ключ” с оборудвана баня и кухня. Жилището е с масивна блиндирана входна врата, дограмата е PVC – профил и стъклопакет. Довършителните работи са луксозно изпълнение по дизайнерски проект, което включва:

Подове – гранитогрес по подове на коридори, кухни, дневни, бани; подове на спални – паркет;

Стени – латекс, дизайнерски тапети;

Тавани – латекс;

Баня – стъклена мозайка и луксозен фаянс по стени и под; санитарен фаянс /вградени казанчета/ и санитарна арматура, отговарящи на най-съвременни модни тенденции за дизайн и технически изисквания; таван – водоустойчив гипсокартон с насочено осветление. Вентилация.

Кухненските шкафове са с вратички от MDF със сатенирано лаково покритие.

Жилището разполагат с индивидуални уреди за измерване на електроенергия, вода и  газ /самостоятелен газов котел на всеки апартамент/.Жилището е топлоизолирано и разполага с открито паркомясто.

АПАРТАМЕНТ 7 е разположен на първи жилищен етаж /над партерен/. Разпределение – коридор, просторна дневна, отделна кухня, две отделни спални, баня, тоалетна, две тераси /едната, от които много просторна/. Към апартамента има и складово помещение /мазе/. Изложение – запад-север-изток.

Апартаментът е със застроена площ 100.92 кв.м., 20.05 кв.м. идеални части от общите части на сградата ведно с 5.09 кв.м складово помещение, равняващи се на 126.06 кв.м. и просторна тераса към дневната с площ от 20.00 кв.м. Общо 146.06 кв.м.

Цена: 125 000 €